Advent i förtid

Idag blev det byte av gardiner så nu är de röda uppe. Lite tidigt för advent men är ju borta både första och andra advent så vill hinna njuta av det samt inte ha för mycket att göra efter resan för då kommer jag garanterat vara galet trött. Stjärnor och ljusstakar väntar jag dock med till fredag innan vi åker. Då lyser det fint i fönstren medan vi är borta och när en kommer hem ❤️❤️ Belysningen ute sattes upp för några dagar sedan och det lyser så fint. 
 
 
0 kommentarer

Hatar

Som jag hatar min utmattning eller vad den ställer till med. Den förstör så mycket. Jag klarar verkligen inte av stora folksamlingar. Ikväll har vi firmafest och eftersom jag inte är i läge att dricka så körde jag. Det är ju helt ok men stannade inte heller länge då jag hann få ångestpåslag minst två gånger. Mycket folk, trångt utrymme fastän det är en rätt stor lokal, hög ljudvolym, folk blir fullare och fullare. Hjärtat slår och jag blir torr i munnen och hjärnan snurrar och jag känner mig på nått sätt instängd.
 
Jag hade bestämt mig för att äta och sen se hur jag skulle göra för jag ville gärna höra bandet men det funkade inte tyvärr. Så nu ligger jag hemma i soffan med en massa gotta och världens huvudvärk och värk i kroppen då den börjat slappna av. Visste inte ens att jag hade spänt mig men det känns i kroppen att jag gjort det. Hoppas alla de andra får en fortsatt bra kväll i alla fall.
 
 
0 kommentarer

Torsdag

Det bidde inga trevligheter igår då jag låg i migrän. Men Therese har skickat recept så jag måste pröva nån gång. Jobbet hade ordnat en cookalong med rawfood. Ett superbra initiativ som jag så gärna velat gå på men ibland blir det inte som man tänkt. Idag fick jag dock pröva lite av det som tillagades då det fanns kvar lite som vi fick äta i matsalen till lunch och det jag prövade var 👍
 
Städat till inför helgen för imorgon är det firmafest och jag har den sedvanliga förfesten för de som vill komma och på lördag passar jag och dottern på att göra Avion så då är det fint för sen lär det nog bli väldigt lugnt då jag sovit uselt i veckan. 
 
Idag var det min tur att ta hand om ordrar med spårbarhet och det är otroligt jobbigt för min utmattning då det bara snurrar där uppe till slut 😂😂 Men jag är stolt över mig själv för jag gjorde allt jag hade tänkt och klarade det ändå bättre än vanligt ✌️
 
 
0 kommentarer