Min rädsla

Min största rädsla är att jag eller nån jag älskar inte vaknar upp efter natten eller råkar ut för någon olycka eller sjukdom. Ännu mer fruktansvärt vore det om hårda ord eller ledsamheter innan förekommit. 
 
Jag älskar mina barn och barnbarn, Marre inräknat där och skulle kunna gå genom eld för deras skull och om jag kunnat skulle jag ge dem världen. De betyder allt ❤
 
Konstiga funderingar men under förra helgen var det minst två som dog i sömnen som jag hört talas om. Tänk så hemskt om någon i deras närhet inte fått säga det som behövs. 
 
Inte bra att fundera över sånt här innan det är dags att sova för nu lyckades jag få dödsångest också 😞 Men slutsatsen är att jag vill leva ett bra liv och vara en bra människa och älska och se det fina i min omgivning och få mina barn att känna att de alltid är älskad av mig. Jag har kanske inte varit den bästa mamman eller farmorn men jag hoppas de vet att de är mitt allt. Jag vill leva fullt ut och göra gott eller så gott jag kan. Ett aningens rörigt inlägg men det behövde ut ur mitt huvud.
 
 
0 kommentarer

Andra

Andra mötet på vårdcentralen med övningar i mindfulness och diskussioner om vad som är viktigt eller inte. Hur ord kan trigga igång en men hur vi förhoppningsvis ska kunna avvärja triggningen. Väldigt intressant och nu är det bland annat positiva händelser som vi ska fokusera på i hemuppgiften.
 
"När vi dras med i "Autopiloten" förlorar vi vår medvetenhet i stunden och då också vår frihet att välja vilken handlingsstrategi (om någon) vi vill använda"
 
 
0 kommentarer

Räcker det aldrig

Fick kallelse till andningsenheten för utprovning av C-pap/Bi-pap apparat så nu kommer mitt mellannamn vara Darth Vader 😢 Ja jag förstår att det är bra att ha en sån så att jag kan sova utan andningsuppehåll och snarkningar vilket även leder till att jag kanske inte är fullt lika trött som jag jämt är nu. Frågan är bara hur jag ska kunna sova bra med nått i ansiktet då jag sover dåligt ändå och snurrar mycket .... Har detta blivit för att jag varit dålig på att använda bettskenan som jag fick för flera år sedan eller beror det på övervikt ... hur som helst blir jag så less för det kan aldrig bara vara bra 😢
 
 
 
 
0 kommentarer