Torsdag - motorveckan i Lycksele

Tog det bara lugnt på morgonen för vi var lite trötta efter gårdagen. Åkte in till stan och kollade i några affärer och på loppisen som är en av torsdagsaktiviteterna då det är motorveckan. Det är mest en massa gamla bildelar och skräp men det intresserar säkert en hel del :o) men det finns "vanliga" saker också ... Jag och syrran brukar stå där och sälja vårt gamla skräp varje år men inte nu för vi ville bara roa oss vilket vi också har gjort.

Hem vid tre för att äta, vila och ladda inför kvällen då vi skulle in till torget och ösa till hårdrock som spelas på torsdagen. Sov en stund efter maten och det var verkligen skönt och väl behövt. Efter 19.00 skjutsade Håkan oss till deras svägerska och där blev det partaj. Bara brudar eftersom karlarna skulle jobba idag då deras bilklubb är delaktig i mycket av det som händer under motorveckan som har växt väldigt mycket från det att de körde igång för ett antal år sedan. Tror till och med att det var dom som startade den 1994.

Strax efter 23.00 gick vi in till torget där vi lyssnade på musik och öste ... eller eftersom jag var lite trög så var det nog mest syrran och Mona som gjorde det :o) men jag hade trevligt ändå. Bandet som de hade hyrt in från Göteborg var helt ok men lite för hårt för min smak. Men alla öste till det lokala bandet (tror de heter Ham Jam) som är väldigt bra och sångaren är en välbekant profil i Lycksele så det spelar ingen roll vad han gör eller sjunger uppe på scenen för han är så jäkla rolig. Han är i stort sett aldrig tyst heller :o)

Hur som helst så var det en trevlig kväll, så tack för den brudar :o)
0 kommentarer

Onsdag - motorveckan i Lycksele

Kom till syrran och Håkan vid 16 -tiden igår och då gick vi först på loppis vilket var himla bra för jag hittade mig en snygg väska (bild kommer senare) sen blev det middag och fest på Ansia (vet inte vad stället heter). God mat och en hel del god dryck imundigades :o)

När vi kom hem blev det den sedvanliga omgången av kuddkrig och eftersom Mattias inte bor hemma längre så blev det Jeanette som fick ta smällarna ... Det värsta var väl att hon hade mer kraft bakom sina ....
Idag är det en ny dag, förhoppningsvis med trevligt innehåll 

Kram på er :o)
0 kommentarer

Blåbär

Än så länge har det inte blivit nån promenad men jag hinner väl för dagen är inte över ännu. Har i alla fall tvättat, fått datorn fixad och blivit bjuden på lunch. Min barndomsvän Agneta kom förbi med blåbär som jag skulle få köpa av henne till ett himla bra pris (måste förresten sätta in pengar på hennes konto kom jag på nu .. snabba, snabba). Ska nog inte berätta vad jag hörde att de kostade på blocket för en stund sedan för då kanske hon kräver mig på mer betalt :o)

Lite irriterande är det ändå att min rädsla för ormar och björnar ska hindra mig från att vara ute i skog och mark ... måste kanske öva på det där .. kanske. Hur som helst så vet jag vad jag gör resten av dagen och det är att rensa bären vilket är helt ok då jag vet att det kommer att finnas blåbär i frysen i vinter. Vilken lycka!

Tack Anki, hoppas du förstår hur mycket det var värt, kram! 


P.s Du vet att jag gärna köper mer bär om du får över ...
0 kommentarer