Jo pyttsan tredje gången gillt. .

Jag vet verkligen inte vart träningslusten tagit vägen. Viljan finns men det är skillnad från att vilja och göra ... Så schemat för träningen förra veckan föll även den gången. Men skam den som ger sig!!
 
Till veckan ska jag försöka ta längre promenader då jag ska vara hemma några dagar för att vila tummarna efter sprutorna sen blir det ben och rumpaövningar för att inte anstränga tummarna. Jag börjar så sen får vi se vad det blir av det hela 😀 När jag kommer tillbaks till jobbet så är det ju även 75% som gäller och det blir spännande för jag lär väl vara aningens trött när jag kommer hem. I mars är det meningen att jag ska få åka med Tomas till jobbet på mornarna för att promenera hem så det blir nog bra. 
0 kommentarer

Kaos i hjärnan

Ja denna hjärna 😂 ... lite trött blir man på den. För mycket som snurrar runt i den och igår efter besöket hos arbetsterapeuten kändes det bättre. Fick lite påminnelse hur jag ska tänka och vad som är viktigt att lägga fokus på. Hann inte mer än komma på jobbet idag och upptäcka att det var ommöblerat på min arbetsstation förrän det blev kaos igen. Tänk vad den hjärnan kan ställa till med. Det var inget större fel med själva möbleringen men att jag inte fick vara delaktig i beslutet är jobbigt. Har ett visst kontrollbehov 😎 sen att de kändes otryggt med ryggen vänt åt det håll som det blev gjorde att ångesten har varit nära hela dagen. Men i det stora hela blev det bra och jag ska försöka att inte lägga fokus på detta då det inte spelar så stor roll egentligen. 
 
Det är så mycket som jag inte behöver tänka på och lägga ner tid på så det gäller att fokusera hårt på det som är viktigt och inte låta det andra suga energin ur mig. 
 
Ja ni kan ju tänka hur jäkla jobbigt det är med alla dess tankar som ställer till det. Jag blir då helt slut 😂😂
 
 
0 kommentarer

Rensa hjärnan

Mycket i huvudet i dag som inte går ihop. Började ju förra året att försöka få ordning på ekonomin och det har gått bra vissa perioder och sen kom sommaren och sen kom jul och då var det kört igen. Ska ta tag i det nu igen men det ser bara mörkt ut och jag skulle behöva få tag i en billigare lägenhet. Om jag kunde åka med någon på morgonen till jobbet och gå hem på eftermiddagen skulle underlätta också. Både ekonomiskt och fysiskt då jag får lov att promenera hem. Har så svårt att få ihop det på morgonen för att sen även få till en promenad. Känns just för tillfälligt helt omöjligt.
 
Det kommer bara att handlas det nödvändigaste och inga resor alls. De pengar som ska slösas är på födelsedagsbarn då det är ett par stycken som fyller 25 det här året. En dotter som tar studenten, son som flyttar till nytt och barnbarn som ska ha sitt. Ja det är rörigt i huvudet när jag inte får ihop det. Jag skulle också vilja kunna köpa vad jag vill när jag vill. Självklart måste jag tänka mig för då jag har en förmåga att småhandla istället för veckohandla. Rörigt! Ja ja skitsamma det blir bra nån gång.
 
Skulle sitta fint med en betalningsfri månad på hyran men det händer ju aldrig utan de vill bara ha mer och mer. Å nu får jag snart mindre från försäkringskassan och har fortfarande ont i de där jäkla tummarna så måste ju jobba mer fastän jag känner att jag inte klarar det egentligen. Nä det känns inge vidare just nu 😢
 
Tog i alla fall en långpromenad med Josefin och Marre idag efter jobbet så det rensade ut (lite) skit ur huvudet. 
 
 
 
 
 
0 kommentarer