En riktigt bra påsk

Gruvade mig lite för påskhelgen men den  varit riktigt bra. Den har bestått av övertid, nagelfix, shopping på H&H i Hörnefors och på stan, städning, umgänge, biltvätt, städning, tvättning, hårfix och utgång ... Ja en riktigt bra helg blev det. Av mamma fick jag fint påskris och sen fick jag 3 stycken fyllda påskägg också och det är ju inte helt fel så tack för dem ungar, Tomas och Lotta :o)
 
Josefin och Marre sover hos mormor och morfar eftersom de är borta så att vi ska få lite egentid men de kommer hem imorgon till middagen då även Judith och Jesper kommer. Trodde jag skulle få filmsällskap ikväll men det dög inte så jag ska sätta mig själv med det sista av godiset och se på nån film men ska nog laga mat först inser jag då jag tittar på klockan. 
 
Imorgon blir det att träna och jag har faktiskt längtat så att godisstoppet kan träda i kraft igen och träningen fortsätta för det är himla roligt när man märker resultat. 
 
Önskar er andra en fortsatt bra påskdag eller rättare sagt påskdagskväll
 
 
0 kommentarer

Nu är det påsk

Har haft ungarna på middag och idag bjöd vi på en alldeles fantastisk god rätt som vi ätit hos Uffe för några veckor sedan. Det var ris och räkor och en massa goda smaker av curry och mango. Till efterrätt hade Josefin gjort nått jättemumsigt. Nu är det tv en stund eller jag vill egentligen hålla mig vaken till 22.00 och se The Bible på svt1 ... men såg nu att den håller på till 23.30 ... å jag ska upp fem för att jobba extra .. hmm ... hur ska jag få det att gå ihop .. kan kanske sova hela kvällen imorgon istället :o) Tror jag kryper ner i sängen i alla fall .. marre ser ut som hon tycker att det är dags för det också :o)
 
0 kommentarer

Trött

Oj så trött jag är. Vaknade 04.50 och valde att kliva upp då eftersom jag behövde fara hem från jobbet så jag var där redan 06.11. En riktigt bra dag på jobbet men lite tyngre kväll. Marre har i alla fall varit hos grannen Fabian en stund ikväll så att vi kunde åka iväg för att köpa godis till helgen. Har ju faktiskt inte ätit något godis sen 19 februari men i helgen har vi sagt att vi ska äta varje dag från och med imorgon :o) men måste få säga att jag köpte väldigt lite för så många dagar men jag var liksom inte så sugen och det är väl bra antar jag. Det blev skräpmat (men inte cola) till middag så nu har jag lite ångest över det men man måste få käka sånt ibland också .... men tror jag måste fara och träna imorgon ... Det blir nog inte förrän på måndag annars nästa gång. Lite gott från bolaget blev det också och en liten blomma till mig själv. 
 
Blir nog inte uppe så länge till men måste provsmaka kakan som jag bakat till tjejerna (samt lillkillen och Markus) .. är inte så säker på om den blev så bra. Nått nytt recept som jag hoppas funkar annars måste jag nog gulla med Josefin ...
 
Ser fram emot en liten längre helg .. eller egentligen gör jag inte det  ... eller jo det ska bli skönt att ta det lugnt nån extra dag fastän det blir lite övertid och lite flängande ... kanske blir det pub på lördag ... mmm får se vad man hittar på. Ska i alla fall försöka ta igen lite sömn.
 
Natti natti
 
0 kommentarer