Arbete

Idag fick jag beskedet att jag får vara kvar på jobbet ... SKÖNT!!! Under två månader har det faktiskt varit otroligt jobbigt att kliva upp och gå till ett arbete där man inte visste om man skulle få vara kvar eller inte. Men nu vet jag/vi och det känns som ett betongblock har släpppt från mina axlar och jag är faktiskt helt slut just nu och huvudvärken är ett faktum idag igen. Men nu är det bara att blicka framåt och njuta för jag har kvar mitt jobb och kan betala mina räkningar :o)

Fick två fina armband av min älskling för att han var så glad att jag får vara kvar och om jag inte somnar innan han kommer hem så ska vi fira med lite skumpa ♥
0 kommentarer

På kurs med Kurt ...

Eller i alla fall med FeelGood. Det handlade om kommunikation och det är ju alltid intressant för det är ett av det viktigaste medlen man kan ha om man nyttjar den rätt. Kan man inte kommunicera så blir det lätt missförstånd mm ... Men det är rätt så tröttsamt att vara på kurs en hel dag så nu känns migränen av rätt så rejält. Tomas är duktig och är ute och målar på balkongen och jag ska lägga mig i ett mörkt rum tror jag.
0 kommentarer

Mammas dag

Idag är det alla mammors dag så GRATTIS PÅ OSS! Det passade vi på att fira här hemma med surströmming. Det blev mamma, Sven, jag, Tomas, Jesper, Josefin, Jeanette, Ulf, Susanne, Nikolai, Isak, Johan och Karin (Tomas mamma) så det var fullt runt borden ute på gården. Trevligt och gott som bara den. Tomas försöker lära sig äta och fick i sig klämmor med sammanlagt 2½ firrar som jag rensade .... Nu ska han snart käka en hamburgare så jag vet inte hur mätt han blev egentligen :o)

För övrigt har helgen tillbringats här hemma med rabattrens, altanbygge, målning mm så det har varit riktigt härligt att vara ute i det underbara vädret. Hunnit sitta ute med grannarna och varit på middag hos Tomas syster och svåger också. Bara trevligt och en hel del gott. Imorgon blir det arbete igen efter en veckas sjukskrivning med förkylning. Får förhoppningsvis veta om jag får vara kvar eller inte på jobbet i veckan också ... Nervöst!!

Nu blir det lite tvtittande på nya tv:n från Net on net innan det är dags att sova. GODNATT MINA VÄNNER

0 kommentarer