Rondelljäkel

Jaha då var rondellen full igen .... Tankar som snurrar och inte tar sig ut utan bara åker runt runt och växer. Vad vill jag med mitt liv? Är jag lycklig? Jag har ingen ork, men jag vill ha ett mer givande liv än vad jag har nu.  Men vad vill jag och hur gör jag och är det ens nått att fundera på. Blir så trött på alla funderingar. Ingen annan är jag kan skapa det liv jag vill ha men som sagt vad vill jag? 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Miochecken

Höstens check från Mio hade jag egentligen inte tänkt använda men blev till slut sugen på shopping så jag var där i måndags. De hade då kvällsöppet den sista dagen checken gällde och egentligen är det helt galet när man går omkring och liksom tvingar sig att hitta nått för 600 kr för att få rabatten.
 
Men jag shoppade faktiskt en lampa till köket, 2 st kuddöverdrag och en sak som jag ska ha med till 1:a adventsbrunchen som jag brukar ha med mina barn. Då är det god brunch och paketlek som gäller och den här gången ska vi köpa nått i grått. Kan ju såklart varken skriva vad det är eller lägga ut bild ifall nån av dem läser bloggen 😂 I år ska vi nog vara hos dottern eller kanske Tomas om han känner sig sugen på det. 
 
 
 
 
1 kommentar

Olika faller ödets lott

Medan jag har gjort 2 flaskor ingefärsshot,  en granola utan nötter för jag hade inga eller inte som jag hittade medan jag gjorde den ..... tvättat, promenerat till ÖoB för att köpa godis att svullna i mig, plockat och grejat så sitter Tomas på en solstol i Grekland med sina ungar. Jag är inte ett dugg bitter för jag verkligen älskar grådassiga dagar 😨
 
 
2 kommentarer