Tanka energi

Idag har jag och Marre tankat energi. Vi åkte ut till Sörmjöle och tog en cykeltur ner till havet. Solen sken inte och det var inte supervarmt men ändå så härligt! Jag verkligen älskar havsluften och den får mig att må så bra och Marre fick springa av sig ordentligt då hon gav järnet både dit och hem. Jäsiken vad hon sprang 😂 Å även nere på stranden och himlar vad spännande saker man kan snusa på och sån otur att svanarna var så långt bort annars hade de också fått sig en omgång hund springandes bakom sig 😂😂😂 Men nu fick det räcka med att titta på och fnysa åt dem. 
 
Jag hann även göra lite nytta hemma hos Tomas så han får sig en överraskning när han kommer hem från resan med hans ungar 😊 
 
Bjuder på några bilder men inte de bästa då min mobil inte uppskattar det gråa vädret då de blir mörkare än vad det är egentligen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Rondelljäkel

Jaha då var rondellen full igen .... Tankar som snurrar och inte tar sig ut utan bara åker runt runt och växer. Vad vill jag med mitt liv? Är jag lycklig? Jag har ingen ork, men jag vill ha ett mer givande liv än vad jag har nu.  Men vad vill jag och hur gör jag och är det ens nått att fundera på. Blir så trött på alla funderingar. Ingen annan är jag kan skapa det liv jag vill ha men som sagt vad vill jag? 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Miochecken

Höstens check från Mio hade jag egentligen inte tänkt använda men blev till slut sugen på shopping så jag var där i måndags. De hade då kvällsöppet den sista dagen checken gällde och egentligen är det helt galet när man går omkring och liksom tvingar sig att hitta nått för 600 kr för att få rabatten.
 
Men jag shoppade faktiskt en lampa till köket, 2 st kuddöverdrag och en sak som jag ska ha med till 1:a adventsbrunchen som jag brukar ha med mina barn. Då är det god brunch och paketlek som gäller och den här gången ska vi köpa nått i grått. Kan ju såklart varken skriva vad det är eller lägga ut bild ifall nån av dem läser bloggen 😂 I år ska vi nog vara hos dottern.
 
 
 
 
1 kommentar