Jä*** tummar

Eller tumme för det är den vänstra som inte vill bli bra. Smärtan har flyttat till längst ner på tummen och över hela handleden så det är en pina att böja på handen. Har varit hemma ett par dagar och idag har jag bara handlat och lagat mat och nu gör det så jä*** ont så gråter mest bara. Möjligtvis påverkar vädret humöret också 😢 men måste nog ringa handkirurgen imorgon. 
 
Min fundering är ... hur länge ska man behöva gå med den här skiten?? 
0 kommentarer

Ingefärsshot

Har gjort en mumsig men stark ingefärsshot som jag hittade på nätet och dricker av varje morgon från i måndags. Ingefära ska ju vara bra mot både det ena och det andra. Chili och citron på det måste ju göra rena underverket mot kroppen. Ja vi får se 😀
 
 
Det här använder du:
 
1 liter vatten
200 g ingefära
2 st citroner
1/2 dl honung 
1 st chili  (valfritt)
 
Så här gör du:
 
1. Riv ingefäran grovt med skalet på och lägg det i vattnet. Värm upp i 20 minuter, det får inte koka eller överstiga 60 grader för då försvinner en del av det nyttiga. Lägg även i den grovt hackade chilin samtidigt som ingefäran. Den är bra för förbränningen men fortfarande valfritt.
 
2. Sila av ingefäran och tillsätt honungen medan det forfarande är ljummet
 
3. Låt det svalna och pressa i citronerna. Sila och häll i en flaska
 
4. Förvara i kylskåp och den kan lätt stå sig en månad 
 
 
 
 
 
 
1 kommentar

Kroppsskanning

Prövat kroppsskanning nu på morgonen och jag glömmer för några minuter bort att jag har väldigt ont i min vänstra tumme och handled. Otroligt skönt och avslappnande men ack så svårt. I vanliga fall ska man fokusera på andningen och inte på annat. Nu skulle jag lämna tanken på andningen men fortsätta andas och gå igenom hela kroppen. Den här gången vilket jag alltid haft svårt för annars fungerade andningen men jag kunde inte riktigt fokusera på det som sas. Tror min hjärna fungerar tvärtom än vad den ska 😎 Men övning ger färdighet. Hur som helst var det väldigt avkopplande och en bra början på denna fredag.
 
Ha en underbar dag och helg 
 
 
0 kommentarer