Svarta vinbär

Har varit ute och plockat svarta vinbär på gården. Det är  helt vansinnigt egentligen för vi har hur mycket röda - och svarta vinbär som helst men vi plockar aldrig in det så nu hade de börjat bli dåliga men fick i alla fall så pass mycket som behövs till glassen som jag ska pröva göra sen nån gång så tills vidare åker de in i frysen. 
 
Hade trevligt sällskap där ute av några grannar så då blev det lite roligare att plocka samt att jag fick lite extra som ena grannen plockat ... sånt gillas :-) 
 
 
0 kommentarer

Ung Cancer

Ung Cancer hade en pärldag på stan idag så jag, Lotta och hennes kompis Camilla träffades där och pärlade som bara den. Vi hann göra en hel del armband innan det började kännas i nacke och fingrar. Det var bestämda regler över hur de skulle se ut eller inte se ut då man inte fick göra speciella mönster eller använda samma pärlor efter varandra och hur många pärlor man fick använda till hela armbandet men de blev så fina. Det var fullt med folk så många fick stå också så nog fick de armband som räcker ... en stund i alla fall. Gör en insats ni också genom att köpa dessa armband och de går att beställa på bla Ung Cancers hemsida. Eller varför inte fara dit och pärla själv. Tid och plats här nedanför. Jag är glad att jag for dit och skulle gjort ännu fler om det inte börjat göra så ont men kommer i alla fall att fara dit igen för det kändes så bra inombords att göra nått. 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Söndagsträningen

Efter att ha legat och läst lite bloggar (vilket kan vara riktigt roligt ibland) så gav jag mig iväg upp på jobbet för ett träningspass med Sandra i våran träningslokal som vi har där. Det blev inte ben idag eftersom de känns av från träningen igår så det blev fokus på mage och armar så det lär väl kännas härligt imorgon.  
 
Nu blir det en dusch och lunch innan jag ska iväg för att göra pärlarmband till Ung Cancer som de ska sälja. Ikväll måste jag även komma ihåg att plocka in svarta vinbär till glass som jag ska prova göra. 
 
 
0 kommentarer