Flytta hemifrån

Jag och mina barn lever i en lägenhet som består av 3 rum och kök (ca 81 kvadratmeter) .. Det innebär att jag har min säng i vardagsrummet ..

Nu är det så att jag har en son som så väldigt gärna vill flytta hemifrån. Det är ju helt naturligt och jag har full förståelse för honom. Man vill ha något eget och inte ha mamma som tjatar och gnatar hela tiden.

Det som är roligt är ju att de egentligen inte alls förstår vad det innebär, förutom att de blir fri .. Men chocken när alla räkningar, mat och smått och gott som behövs skall betalas blir ju spännande. Ungdomar fattar egentligen inte vad  det kostar för de får ju oftast alla nödvändigheter som mat, hygienartiklar mm serverat. Men hur som helst .. När Jesper flyttar ut .. Gissa vad det innebär .. Jo mamma Susanne får äntligen, efter ca 12 år, ett alldeles eget sovrum!!! :) Yuippiiii Äntligen!!

Förmodligen kommer jag att gråta en massa för då försvinner ju min "lilla" kille ifrån mig och jag har ju absolut ingen koll längre ... Men jag är ganska övertygad om att det är en mammas rätt att få ringa varje dag och höra sitt barns röst ... Visst får man väl det!? Man gnäller och tjatar medan de bor hemma och inser inte att när de väl tar sina saker och flyttar till något eget så är det ju för alltid .. Blir alldeles vemodig bara av att tänka på det .. Kanske behåller jag Jesper och skippar eget sovrum .. Undrar om han går med på det?!

Tur nog så dröjer det nog än ett tag innan han försvinner för han har ju varken jobb eller lägenhet på gång.

0 kommentarer

Söndag

Idag är det söndag och jag har haft en riktig slappardag. Väldigt skönt! Det enda vettiga jag har gjort var promenaden med dottern, tvättat lite och att laga middag :)

I fredags var det dags för "personalfest" där det bjöds på en underbar tre rätters middag och medarbetarenkät (internt skämt)  ... Helkul men vi var på hugget och krävde förkläden och namnbrickor å då gärna med vårt telefonnummer eftersom två av oss är singlar. För vem vet det kanske dyker upp nån pudding på Gamlia i sommar och då är det ju bra om de vet våra namn och telefonnummer ... hahaaaa.

I går (lördag) var det dags att fira Annika och Anette som har fyllt år så de ordnade middag för brudarna som var supergod samt bowling på kvällen. En gång i tiden kunde man ju det där men jag fick inte till det, dels för att jag förmodligen är kass på att bowla men även för att det var ju nattbowling vilket innebär mörkt och myspys och om man är lite äldre så är det ju svårt att se pilarna i mörkret samt att jag inte hittade det "rätta" klotet... Å det här var absolut inte några ursäkter utan ren och skär fakta :)

Summa sumarium är väl att det har varit en otroligt
härlig helg med goda middagar och trevligt sällskap!!

Å puss på er ungar :)
Annika, Ida och Madelene                                       


Carola och Anette
1 kommentar

Mammas flicka haha

Tjaa josefin här såklart, hmm.. mamma borde lägga ut sin blogg på facebook.
Så folk kan läsa och tycka till med kommmentarer här på hennes blogg:)

Iaf hade lite tråkigt och det va typ två dagar sen mamma
skrev så tänkte komma in med ett litet inlägg här:)
http://jjosseee.blogg.se/


0 kommentarer