Ok .....

Kanske inte så långt uppehåll .. men men är ju hemma från jobbet och har ett behov av att skriva av mig. 

Har i alla fall varit hemma från jobbet sen i måndags då kroppen sa aj och nej och allt den kan säga då den värker och gör ont. Förmodligen beror den extra smärtan på att vi har gjort om hela min arbetsplats så det har varit mer och annorlunda arbete än vanligt, både skojigt och jobbigt. Fick i alla fall lov att gå hem i måndags och det är faktiskt otroligt påfrestande att känna av kroppen mer än vanligt varje dag och idag är det absolut inte på topp utan tårarna rinner och humöret tryter. Sen är jag uttråkad till på köpet och det är banne mig inge roligt och råkar man skratta så tror folk att man är på bättringsvägen men det är faktiskt så att fast man har värk så kan man skratta. Om jag inte fick skratta då jag har ont så skulle jag aldrig mer skratta eftersom det alltid förekommer någon slags värk men kanske inte som det är just nu. Läste ett sånt där skickavidareinlägg på FB om de dolda sjukdommarna. Å det är ju så .. det som inte syns, finns inte eller är för många svårare att förstå. Om de kan förstå överhuvudtaget ..

Ja ja nu fick jag ur mig lite ... kan ju hoppas att det blir bättre .. måste känna efter .... Nä värken är kvar men det var i alla fall skönt att skriva lite.
0 kommentarer

Uppehåll

Kommer att göra ett blogguppehåll ett tag .. kanske bara för nån dag eller för flera veckor men ett uppehåll blir det i alla fall. Har inte så mycket att skriva sen är det inte roligt att man blir hindrad att skriva vad som helst vilket gör att jag tappar lusten. Ja visst ska man tänka sig för vad man skriver men det måste vara från alla håll hur man beter sig och inte bara från mitt. Antar att ni som läser detta inte förstår och det är helt ok för man behöver inte förstå allt :o)

Kram på er alla så hörs vi om ett tag ♥
2 kommentarer

En dag på stan

Idag har jag rännt runt på stan och gjort av med lite pengar. Insåg att det inte längre är sommar då jag kom ut från bilen och jag upptäckte att jag åkt iväg utan jacka och alla andra gick omkring med både jackor och sjalar ... hm ... Det blev i alla fall en tröja till mig, sockar till mig, Jesper och Josefin och lite trosor till oss tjejer och jag köpte faktiskt varsin liten julklapp till ungarna också .. gäller att vara ute i tid så man inte står med allt innan jul.

Dottern är för tillfället hemma, sonen är hos nån kompis och den jag gillar :o) är på middag hos sin släkt och jag själv ska slänga omkull mig i soffan och se på tv resten av kvällen .. tror jag
Ha det så bra ♥
0 kommentarer