ABBA

Igår besökte vi ABBA museum och det var väldans bra tycker jag. Ett måste var att betala lite extra för audioguide (det T har hängandes runt halsen på telefonbilden) för att få höra det där lilla extra som inte stod uppskrivet eller det var de själva som pratade så det kändes väldigt mycket extra så det är att rekommendera.  
 
 
Besökte även hötorgshallen igen som jag verkligen gillar för det finns ju fantastiskt mycket gott där. Tänk om vi kunde ha nått sånt i Umeå också. Duå i all ära men det behövs något mer. 
0 kommentarer

Hoppsan hejsan

Har varit och flängt hela dagen. Vi har inte stressat utan bara tagit det lugnt men man hinner en hel del ändå. Vi har gått i gamla stan där vi även fick en privat mordvandring ... eller privat och privat .. vi var de ända som bokat men det var intressant och jag är glad att vi gjorde det. Det finns massor med olika visningar/stadsvandringar som jag inte hade en aning om. 
 
Shopping på några av våra favoritaffärer, varm choklad med minttu, öl och muffins och middag i (på) London är vad vi hann med innan vi somnade gott på rummet 9 timmar senare.
 
 
Bitigt ute så vi gick in i värmen och drack varm choklad med minttu.
 
 
 
T vid St Göran och draken på Köpmantorget där mordvandringen utgick ifrån
 
 
Café på Drottninggatan
 
 
Middag i (på) London
 
 
 
0 kommentarer

Shopping och bubbel

Shopping i sju timmar ... ja vi är duktiga :o)
 
Vi hade bestämt att vi inte skulle shoppa loss på Ikea i Stockholm utan spara det till Sundsvall men det var ljusrea så det gick ju inte att låta bli för vem vet om det är samma priser där och om det ens finns kvar. Gick på en hel del andra affärer också och när vi var färdig i Barkarby åkte vi vidare till Kista. Där blev det inte så mycket shopping men man han ju gå titta en hel del och jag kan lugnt påstå att vi INTE var ensamma där. Har inte varit i Stockholm när det varit mellandagsrea förut och det är en viss skillnad på mängden människor mot för i Umeå .. självklart ...
 
Middag på foodcourten på Kistsgallerian och det var gott som alltid och portionerna skulle kunna räcka till två så stora är de men man trycker i sig :o)
 
 
Tillbaka till hotellet var vi sugen på relaxavdelningen så sagt och gjort så satt vi i bubbelpolen och njöt. Härligt och avslappnande så jag slocknade rätt snabbt när vi satte igång en film sen ... Zzzzzzz 
 
 
0 kommentarer