Promenad

Det blev en kort men intensiv promenad med Marre och Josefin i det härliga vädret. Vet inte riktigt vad det tog åt lillskruttan för vi skulle gå fort som bara den. Hade vi vetat det så skulle vi valt den längre vägen ... Men skönt var det i alla fall.
0 kommentarer

Sliten

I fredags var det grillfest på jobbet, igår var det Wheels här i stan så jag och Jeanette hade picknick vid Lottas där vi satt med Josefin och Marre och tittade på bilar. Sen gick jag, Carina (mammas kusin) och syrran vidare på Bishop. Väldigt trevligt kväll by the way! Idag har det varit det som förhoppningsvis (tråkigt nog) ska bli min nya söndagssysselsättning: STÄD! Så nu måste jag få säga att jag känner mig lite sliten och trött så där lagomt till arbetet imorgon.
 
 
Har lite jag ska plocka bort sen blir det en dusch och slötid i soffan med en film kanske. Började se Dumma mig igår men somnade så det blir nog att se den färdigt för rolig var den :o)
 
0 kommentarer

När ...

När har man varit tillräckligt patetisk och när har man förnedrat sig själv så pass att man inte ens vet vad man tycker, tänker eller känner längre. För mig finns det tydligen ingen gräns så min fråga är: När når man egentligen botten för att det förhoppningsvis ska vända och man ska kunna ta sig upp igen?
 
Det är till och med ångestladdat att byta ett enkelt lösenord på bloggen när jag vet vad det utesluter men jag måste hitta mig själv igen och då måste jag ta avstånd från vissa saker men fy vad det får mig att gråta och ångesten kommer krypande igen. Har börjat få alldeles för många ångestattacker och har svårt att vara i lokaler där det är mycket folk, ljud och trångt för då kryper den på mig och det känns som om jag ska dö. Jag är verkligen så himla less på att saker inte bara kan fungera och att man kan få leva ett normalt underbart liv utan all drama (som jag även är bra på att skapa själv). Hur kan en del människor alltid vara så lättsamma och glada och med mig är det bara en massa underligheter. Berätta hur ni gör så kanske jag kan banka in det i mitt huvud och börja fungera! Hoppas att semestern ska ge mig lugn och att jag ska hitta mig själv så pass att bilarna i rondellen ska kunna köra i ett normalt tempo och hitta ut vid sin avfart 
 
 
1 kommentar