Weekend i Stockholm

Tidigt på fredag morgon åkte jag och kärleken till Stockholm. Vi hade det hur bra som helst med shopping, show, god mat och ångest såklart.
 
Om jag får ångest av att gå på Avion en löningshelg så kan ni ju tänka hur det kändes där.... Även i Stockholm får de lön 😂😂 Pust det var jobbigt men Tomas stöttade mig så det gick ändå bra tycker jag men jobbigt emellanåt. 
 
Men det är himla kul att få åka iväg så där. Bara komma hemifrån så jag måste få säga att det var en superhelg ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sist men inte minst blev det middag i Sundsvall med Tomas son och hans tjej. Hemma i Sörmjöle senare än vad vi tänkt så det var hopp i säng så att man skulle orka upp till jobbet idag.
0 kommentarer

Första snön

Undrar hur länge den får stanna 
 
 
0 kommentarer

#metoo

Jäklar vad denna våg har sköljt in över Svealand och med all rätt. Nu är det nog! Å jag blir mörkrädd när jag hör kvinnor både i min närhet och i övrigt som inte har nån kunskap och anser att det kanske beror på något kvinnor gjort... Hur tänker man då? Det spelar ingen roll om jag väljer att gå naken så ska jag inte behöva bli antastad eller nått. Jag skulle aldrig ens komma på tanken att göra det mot nån annan så nått måste vara helt galet och det måste ske en förändring och för mig gäller det alla. Ingen människa ska behöva vara rädd för att tex gå ute då det är mörkt, ingen människa ska behöva bli antastad på arbete eller uteställen, ingen människa ska behöva bli kränkt vare sig av ord eller handling.
 
Varför allt detta hat? Varför inte sträva efter ett samhälle som främjar jämlikhet och trygghet. Hjälps åt istället med att sätta ner foten och inte tillåta detta galna beteende vem det än drabbar! 
 
 
 
0 kommentarer