Härliga dagar

Det är lite över en vecka kvar av semestern och vi har de senaste dagarna haft det riktigt härligt och roligt. I fredags körde vi ut till Norrmjöle där det blev sol och lunch .. Det var så härligt! På kvällen kom Annika och Erik (Tomas syster och svåger) på middag. Efter middagen cyklade vi ner på stan och fortsatte att ha en trevlig kväll där. Lördagen tillbringades ute i solen på gården ... lovely! Syrran kom förbi och satt och surrade och senare på kvällen var det dags för nya middagsgäster, Åsa och Henrik. Det blev en hel del skratt och tokigheter och väldigt trevligt. I söndags åkte vi till Karin (Tomas mamma) och bjöds på fika. Efter stund kom det fler och vi fick träffa Ellie som snart är 11 månader och har börjat gå ... Att ett barn kan stjäla showen totalt :o) Hon är ju så jäkla söt! Till middag blev det i alla fall surströmming med syrran ... GOTT GOTT GOTT .. som jag hade längtat! Igår (måndag) var vädret lite halvtråkigt men vi bestämde oss för att åka ut till Annika och Fredriks stuga. Där stannade vi tills kvällen och blev bjudna på VÄLDIGT GOD mat ... Du är duktig du Fredrik :o) Vi hade det jättetrevligt med surr och promenad i den otroligt fina omgivningen... Blev inte alls sugen på stuga .... Tack ni som har bidragit till dessa trevliga dagar, kram på er
1 kommentar

Mamma och Svens sommarplace

Sitter och leker med en Ipad och surrar med Tomas, mamma och Sven efter att ha gått på Nordmalings marknad. De har det så himla fint här ute. Det ser mer ut som en sommarstuga än en husvagn. Vädret pendlar mellan sol och molnigt men det är väldigt härligt så vi sitter ute.

Ha en bra dag :-)
0 kommentarer

Bloggpaus

Det har liksom bara blivit att jag tagit en paus från bloggandet. Inte pga att det inte händer något utan mer att jag varken har tid eller ork så jag fortsätter nog att pausa från bloggandet ett tag till.

Hoppas alla får en underbar sommar!
0 kommentarer