Åska?

Ska det åska eller inte?! Jag tycker inte om det men det är så tjock luft att man skulle kunna skära i den och huvudvärken är HEMSK! Så ja det är helt ok om det blir en ordentlig urladdning så att det blir bätre luft nån gång. 
 
Håller på att packa inför helgen men kan inte bestämma vad jag vill ha med mig. Det blir middag med älskade sonen senare annars är det bara lugnt här hemma.
0 kommentarer

Fina vänner

Hälsade på fina Åsa och Henrik ikväll och det var som vanligt alldeles för länge sedan. De hade även som vanligt ändrat och gjort om i huset men som alltid var det superfint :-)  .... önskar bara de kunde skicka iväg skåpet som jag vill ha ......  ;-)
 
Hade med mig Marre och hon var inte supertrevlig mot Misty (hund) som var jätteintresserad av henne och höll sig undan Dylan (hund) :-)
 
Jag tog med rosévin som jag sa att jag skulle bjuda på men hade den med tillbaks hem då de bjöd på mojitos (som Henrik är världsmästare på att göra) och annat gott. Försökte lämna den där då jag inte verkar få tummen ur och drick upp den men de sa bara ... ta med den nästa gång :-) 
 
Tack för en supertrevlig kväll med god dryck och trevligt sällskap
 
 
 
0 kommentarer

Lunchdejt med syrran

Fick med mig syrran till Rovögern för lunch idag. Hur fint, mysigt och gott som helst! Det blev en god räkmacka som är värd att ätas massor med gånger igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer