Helgen är över

Helgen har tillbringats hemma hos Tomas men vi har hunnit ränna runt lite. I fredags efter jobbet åkte vi till Tomas och tog en promenad ner på stan för afterwork på Invito. Gott men inte nån jättehöjdare så dit behöver vi inte gå igen. Satt och surrade innan vi promenerade tillbaks till honom. Igår fyllde styvfar år så då blev det middag och umgänge med släken vilket blev väldigt lyckat. God mat och trevligt sällskap .. det kunde inte bli bättre :o)
 
Idag har det varit en slappardag förutom veckohandling på Maxi och en tur upp till kyrkogården för att tända ljus för Tomas pappa som har namnsdag idag. Satte även ett på Fridas grav ... har fortfarande svårt att fatta att hon bara fick bli nio år ... i år skulle hon ha blivit 19 och är fortfarande lika saknad.
 
Nu ser jag masterchef Australia och Tomas det nya svenska humorprogrammet.
 
0 kommentarer

Torsdag ...

..... Å äntligen helg snart ... HÄRLIGT!!
 
Jesper, Judith och Josefin har åkt ut till pappan för han fyller år idag. GRATTIS till honom! Jag och Marre har diskat, tvättat, skurat badrummet och rensat ett underbart härligt handfat (avloppet/röret) .... säger bara .... URKAS!! så jäkla äckligt det är .. ryser bara jag tänker på det. Men nu är det i alla fall gjort så nu dröjer det ett tag innan det skall göras igen.
 
Imorgon åker jag nog till Tomas efter jobbet och på lördag blir det födelsedagsmiddag hos Sven .. Det är väl ungefär vad ekonomin klarar en helg i januari.
 
Nu ska jag hänga tvätten och gå ut med lillskruttan sen blir det soffläge med alla serier och program som har börjat
 
Ha en bra kväll
0 kommentarer

Långpromenad

Det blev en långpromenad för mig, Josefin och Marre efter middagen. Vi  träffade på en granne som är duktig gällande hundar så vi fick en hel del nyttig information. Nu blir det tv resten av kvällen.... Kockar och annat roligt är det som gäller :-)
0 kommentarer