Rött är månadens färg

Rött är månadens färg och mys är vad som gäller en månad framåt. Älskar advent och färgerna som hör den till. Det lyser så fint av alla stjärnor och ljusstakar så man blir alldeles tårögd. Vackert borde månaden december byta namn till för det är just vad det är under denna tid. Man blir liksom kär i färgerna ovh glittret från alla lampor och ljus ♥ 
 
Nu eller rättare sagt i fredags fick jag det fint här hemma och jag älskar det. 
 
 
0 kommentarer

Love it!

YES! Fick detta i ett paket av mina ungar idag. En julklapp som får öppnas med olika innehåll i 24 dagar.
 
Tack ♥
 
 
 
 
0 kommentarer

1:a advents brunch

Vilken härlig dag det har varit. Vi har varit hos Josefin och Rille och käkat brunch och haft en liten julklappslek. Hur mysigt och gott som helst förutom en jättemiss som både jag och Josefin gjorde. Medan vi hade massor med gotta fick Rille hålla till godo med ost för vi hade inte köpt nått alternativ till honom. Uselt och det kommer aldrig hända igen! Skäms gör jag men tror han klarades sig bra med det han fick i alla fall. 
 
Jag och Josefin hann även ner på skyltsöndagen och shoppa lite julklappar så nu är det helt ok att sätta sig i soffan med något att äta och titta på julfilmer vilket jag verkligen älskar. Alla dessa jätteamerikanska julfilmer är underbara :-) 
 
Tack för idag alla mina fina ungdomar ♥
 
 
0 kommentarer