Bra dag

En riktigt bra dag idag. Kroppen har inte värkt lika mycket som vanligt, huvudet har hängt med och jag har varit rätt så pigg hela dagen :o)

Raggmunkar, bacon och vitkålssallad med lingon blev det till middag. Gott som bara den men himlar vad det luktar både om kläder, kropp och lägenhet ...

Hjälpt sonen att sätta upp lite saker i lägenheten och han har så fint där.

Nu är man nyduschad och det är dags att krypa ner i sängen, för det är en dag imorgon också .. Natti natti
1 kommentar

Födelsedagsfika

Idag kom Jesper hem och åt med oss .... Han känner sig nog lite ensam eftersom flickvännen åkt iväg till London. Vi bjöd på älgskav som var väldigt god men det kan ju bero på att det inte var jag som kryddat den :o) Sen blev det en tur till Tomas systerdotter för hon fyllde 25 år förra måndagen. Kalaset var i lördags men då var vi ju på IKEA så det fick bli uppvaktning av oss idag istället. Hon fick presentkort på BOOM och det verkade i alla fall vara uppskattat :o)

GRATTIS I EFTERSKOTT!


0 kommentarer

IKEA

Nu sitter jag här och skriver lite om gårdagen, Josefin är på sitt rum och vännen håller på att fippla med tapeten i vardagsrummet som skall bytas ut.

Igår åkte alltså jag, Tomas och Josefin till IKEA, Sundsvall och den här gången blev det absolut inte så mycket som det blivit de andra gångerna vi varit där, men det var väldigt trevligt som vanligt och lite hade man väl med sig i kassarna ändå :o)

Josefin shoppade lite kläder men själv hittade jag bara en sjal som jag kände att jag måste köpa (har ju inte alls några sedan förut ..... ). Vi var hemma vid sju och då blev det pizza och öl till middag ... Jäklar vad gott det var!!

När vi sedan satt i soffan och tittade på tv satte krypvärken igång som sjutton så Tomas var gullig och strök mig på ryggen (krypet i benen försvinner oftast då) och efter ett tag maserade han även huvudet och panna. Så igår kväll behövdes ingen sömntablett för jag däckade bara efter en stund då han hållit på :o) ... Tomas magiska händer är mirakelmedicin för sömnen och själen! Sov i stort sett från 22.00 - 06.00 och sedan lite i dvala fram till 08.00 ... Hur ofta händer det??!! 

Vill önska er alla en trevlig söndagskväll 


0 kommentarer