Live love laugh

Som jag längtar efter semester! Jag vill slippa åka på jobbet av många olika anledningar. Bara vara och ta det lugnt, vila tummarna och kanske kunna få ordning på sömnen som har varit ännu mer usel än vanligt, framför allt den senaste veckan. Det ska bli så härligt och nu är det bara 4 arbetsdagar kvar till de 6 veckorna som jag ska spendera precis som jag vill. 
 
Gotta som jag fick av Sandra då mormor gick bort. Choklad passar i alla lägen! Fick även supergod lakrits som jag måste införskaffa från Frukthörnan. Tack fina du som fanns där genom både besök och telefonsamtal då jag kände mig ledsen och nere ❤
 
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

Att lära sig!

 
0 kommentarer

Lunch

Har inte hunnit få sommarkänslor eftersom vädret pendlat så mycket vilket det lär fortsätta göra tydligen men idag var det riktigt härligt då vi åt lunch på Sjöbris.
 
 
Började fundera över mina planer för sommaren då jag skulle till arbetsterapeuten. Det jag vet är att jag måste landa och bara ta det lugnt. Så det blir att umgås med nära och kära, läsa/lyssna på bok, loppisar,  kanske nån auktion, sköta Marre, luncha eller äta middag ute nån gång då och då, åka ut till Norrmjöle havsbad, picknick, dricka några goda drinkar och kalla öl, promenera, cykla, hänga på min altan och bara chillaxa.
 
Nu längtar jag till semestern som kommer att vara i sammanlagt 6 veckor med början nästa torsdag 😊 Nice! 😃🌞
0 kommentarer