Söndag

Är lite trött idag efter en trevlig kväll ute på stan med bra musik och trevligt sällskap :) Det var väl inte som förra året då det var Whitesnake och fantastiskt vackert väder och helt igenom en underbar kväll på alla sätt och vis. Men det var en lyckad kväll ändå för NR och Europe är ju faktiskt kanoners  :) eller så är det bara för att stämningen bland folket på en sån här kväll är så härlig .. trots det kalla vädret ..

Har skrivit förut om det här men måste få säga det igen: Tonårstjejer har det verkligen inte lätt! De kan så lätt hugga varandra i ryggen och vara dramatiska till tusan. Hoppas min dotter träffar många trevliga kompisar i sommar och när hon börjar gymnasiet till hösten .. Alldeles för mycket drama med tjejerna i klassen. Det är fina tjejer men de ska alltid hugga nån i ryggen ... Försök vara vänner och ställa upp för varandra i stället för att bråka och tjafsa om egentligen ingenting! Be om ursäkt och gå vidare man behöver väl för tusan inte säga upp bekantakapen för att man har bråkat ... Å kom ihåg att det är oftast inte bara ens fel att två träter .. Rillefrille är i alla fall en riktigt bra kompis till min dotter och ställer upp för henne i vått och torrt och det borde finnas fler som han. Han ska tyvärr resa bort en hel månad och det är nog inte lätt för min gumma men jag hoppas att han kommer ha en trevlig resa men att han är försiktig!! .. Vi får hoppas att han tar med sig lite värme då han kommer hem igen för här är det ju inte speciellt varmt ...

Syskon bråkar men finns oftast där för varandra då det verkligen behövs och det glädjer mig otroligt mycket. Vill poängtera att jag har två underbara barn som jag är väldigt stolt över!! Älskar er trollungar .. som faktiskt inte är ungar längre utan små vuxna :)

2 kommentarer

Hittade en rolig tolkning av Idas sommarvisa på en annan blogg ..

Den baddräktstid nu kommer, när magen är för
stor. ♫ Då valkar bara sväller och celluliter gror. ♪ Generande behåring lyfts
fram i solens ljus. ♫ Nej stranden verkar boring, vi stannar inomhus.

♪ De krav som sommar´n ställer, förstör vår ledighet. ♫ Vi sitter
där å gnäller, fy usch vad jag e fet. ♫ Fast vem vill ...motioneera,......
när man kan sitta still. ♪ Nej låt oss revoltera, vi tar en kaka till!


Hahahaaaa .. det var väl en rolig tolkning av låten

Har varit på RixFM nere på stan och det var helt ok .. Trevligt med mycket folk och bra musik :)
Vädret var också helt ok .. Kanske lite kyligt men uppehåll ända tills det var dags att gå hem .. Då kom regnet. Nu kan man hoppas att det regnar hela natten så att det blir fint både fredag och lördag då det är festligheter på stan. Ska nog möte upp Erika mfl imorgon också :)

Det finns vissa människor som inte har vett att bete sig som folk och uppföra sig som vuxna ... Inga namn nämnda .. Men som vuxen borde man ha lärt sig att hälsa!! ..
1 kommentar

GIRL I LOVE YOU

Lyssnar på musik på hög nivå;) Hoppas ni läser min blogg, för se ni läser mammas blogg.
http://reenmaan.blogg.se/

1 kommentar