Fredag

Oj vilken bra fredagskväll jag har haft! Verkligen supergod mat, god dryck och trevligt sällskap.  Precis som man önskar att en trevlig kväll ska vara!
 
Tack!
 
 
 
 
0 kommentarer

Beige

Idag kom ungarna på middag och det bjöds på enkel mat som stekt potatis, makaroner, stuvade makaroner, stekt korv och köttbullar och det var himla gott. Till efterrätt hade Josefin högst motvilligt prövat göra en mousse gjord av bland annat messmör och bara det sa att hon inte alls tyckte om idén och ovanpå moussen la man mosade björnbär. Hade tänkt göra den till en knytisfest som jag ska på i september. Den var helt ok men kommer inte att tilllagas igen och inte till festen heller så det blir att fundera ut nått annat. Den fick lite smak av Baleys pga messmöret men var för övrigt ganska beige men vi har prövat den i alla fall. 
0 kommentarer

Favorit i repris

Gjorde potatis och sötpotatis i ugn och stekte kyckling och till det en god sallad på mango och papaya och en kall sås på turkisk yoghurt och sweetchilisås till middag idag och det är verkligen en favorit i repris. Supergott!! 
 
 
0 kommentarer