I am back

Nu är man tillbaks till verkligheten ... Tror jag åker tillbaks till London istället ....

Kommer att skriva och lägga ut bilder här på bloggen nån dag den här veckan men är bara så trött så det blir inte ikväll. Men kan väl i alla fall berätta att det var otroligt roligt och vi hann se en massa så listan över måsten i London kan bockas av i rasande fart .. men än finns det mycket kvar att göra och se så dit måste jag åka igen!!

Tack för att du är ett sånt trevligt resesällskap gumman .. trots lite trumpna miner ibland ;o) .... Å tack Åsa och Linnea ... De perfekta guiderna och trevliga sällskapet. Kram på er alla :o)


Camden, där jag är övertygad att min syster Jeanette förmodligen skulle kunna spendera många timmar i för att kolla in alla härliga butiker och marknaden .. Jeanette du måste dit!
2 kommentarer

Snart drar vi

Jaha då var det omöjligt att sova nå mer ... resfebern har infunnit sig med dunder och brak. Känns som om jag glömt att packa något men jag vet att jag har pengar, kamera och pass .... Behöver man nå mer .. ja ett par trosor å en tandborste ... Å jag har allt det .. Då borde jag ju kunna vara lugn.

Bara tanken på flyget gör så att jag måste springa på toan ... ursäkta informationen men lite jobbigt är det ....

Ja ja ... Hoppas ni klarar er utan mig ;o) för nu lär jag inte skriva förrän till veckan igen

Hugs and kisses
3 kommentarer

Måndag

Ätit en god middag efter ett nytt recept som jag aldrig prövat förut .. Lyckat som bara den. Packat, strykt kläder och städat undan har för övrigt varit kvällens sysselsättning så efter lite småpyssel imorgon också så är jag redo att åka iväg på äventyr i London :o)

Sitter nu framför tv:n och ser spårlöst och mumsar på två underbart goda praliner som jag fick av en vän idag ... den ena smakar champagne och den andra har smak av både champagne och jordgubb (den var gudomlig) ... jag säger bara MUMS och Tack! :o)
Glömde även berätta att förra veckan fick jag och några av mina arbetskollegor fina matväskor av Mona som hon hade sytt själv, i olika mönster på tygen så att vi inte ska blanda ihop dom ... Jättefina och nu tar tjejmaffian nästan upp ett halvt kylskåp med alla fina väskor. De är alldeles lagom stora för att få ner det man behöver i matväg till lunch. Idag hade jag packat både frukost och lunch i den. Tack så väldigt mycket Mona! 

1 kommentar