Knasig fm

Usch vilken knasig förmiddag det har varit. Jag strulade till det på jobbet så det blev alldeles snurrigt i huvudet sen uppstod det ena efter det andra problemet. Inte alls stora men de ställde ändå till det i huvudet då det inte gick att få igång en fungerande verksamhet där uppe. Så nu sitter jag här hemma och gråter för allt annat verkar också bli fel idag. Torsdagar brukar fungera bra men nu blev det ju galet. Synd att det inte är dags att krypa isäng för natten så att en ny dag kan börja. Får kanske sätta igång en film så att jag tänker på annat 😢
0 kommentarer

Tröga norrlänningar

Är vi tröga här i Umeå eller är det bara vissa av de som bor här? Är vi tillslutna och inte inbjudande? Hur välkomnar vi nya personer i våra hem och på arbete? Jag kan bli galen på tex mitt jobb om man inte tar hand om nya personer som börjar där. De ska känna sig trygga och trivas. Hur gör/känner du?
 
Ska vi inte visa att Norrland är det bästa att bo i och att vi välkomnar nya kollegor och vänner. Människor över huvud taget. Rannsaka dig själv och fundera över om du gör just ditt bästa för att tex praktikanten har fått ut det mesta av tiden på arbetet förutsatt att det är en person som är villig att göra sitt bästa och som visar att den vill lära sig. Sen är det så att även vi kan lära oss nått. Det kanske inte gör nått att man har varit på ett företag 20 år och att den nya kommer med förslag. Vad är det värsta som kan hända förutom att personen kan ha rätt. Det gör ju inte dig till en sämre arbetare/person för det. Nä lär av varandra och nyttja all kunskap och även glädje som hellre borde finnas än att få andra att känna sig sämre.
 
Norrlänningar är bra så låt oss visa det ❤️
0 kommentarer

En bra helg

En bra helg ute hos Tomas där vi listade saker som skulle göras och för första gången hann vi allt och mer därtill utan att jobba på för mycket så att det blev jobbigt. Bastun invigdes med bubbel och förmodligen 2 kg bort i svett och 2 till efter kroppspeelingen 😂😂😂. Rackarns så skönt det var. Adventsfint en vecka för tidigt och igår besökte vi Olofsfors julmarknad där det följde med lite gott hem i påsarna. 
 
 
 
0 kommentarer