Andra dagen

Andra dagen är snart till enda och fötter och ben känns idag också :-) Åkte iväg till en jättestor marknad i ett gammalt slakteriområde där vi gick ett bra tag och hann eller rättare sagt orkade inte gå på hela för det var så mycket och likadana saker och sen blev det lite shopping (för de andra brudarna i alla fall) i centrum. Lagomt när taxin stannade till i centrum började det spöregna. Eller himlen öppnade sig faktiskt och det blixtrade och dundrade precis ovanför oss. Så det blev först mat och öl. Tur att regnet slutade ösa ner så att vi kunde fortsätta med det vi höll på med :-)
 
 
 
Brudarna eller kärringgänget som vi tydligen kallas :-) 
 
 
0 kommentarer

Godmorgon

Nepp det gick inte att sova länge i Prag heller men vad gör väl det för man har semester så det är ingen stress :-) Idag blir det nog att utforska gamla stan och dess sevärdheter. Kanske nån shopping och ett par öl. Shoppingen får vi se om men några öl blir det nog i alla fall i ölets Mecka :-) 
 
Ha en bra dag önskar jag från en rätt så hård säng i Prag i ett än så länge lite mulet :-) 
 
Mina fina resekamrater på Karlsbron 
 
Kicki sitter bredvid en het karl ....
 
 
 
1 kommentar

Första dagen

Nu är första dagen gjord i Prag och det känns i fötterna :-) Det har varit kanonhärligt väder och vi har ätit och druckit gott. Hunnit se en del och himlar vad mycket fina hus det finns. 
 
Ett litet axplock från dagen
 
 
0 kommentarer