Advent

Advent är ju en underbar tid. Ljusslingor, stakar och stjärnor åker upp och lyser så vackra. Älskar de härliga röda och gröna färgerna och nu när det är mycket vitt som är inne blir man lite sugen på det också .... Advent och julen är så fina bara man slipper stressen vilket jag ska försöka göra i år och Tomas min älskling hjälper mig verkligen med det, så att vi ska kunna njuta av december med att bara ta det lugnt, dricka lite glögg och baka lite gott

♥Hoppas alla får en trevlig adventstid och en lugn decembermånad! ♥

1 kommentar

Mys med grannarna

Idag har det varit fullt upp med adventsstäd och rensande. Vi hann även med att gå på bio ... Arthur och julklappsruschen ... En barnfilm där jag och Tomas nog var de enda ensamma vuxna men det var helmysigt :o) och filmen var bra fast vid nått tillfälle lyckades jag slumra till.

Sen ikväll har det varit glögg-och spelkväll med några av grannarna och det är ju alltid lika trevligt ♥ Vi prövade några olika glöggsorter, spelade "Med andra ord" och hann med en hel del surrande ... sen älskar jag verkligen grannarnas ungar ... de är helt underbara och man får vara glad så länge de är så pass små att de inte får stanna hemma utan måste följa med :o)

Tack för en trevlig kväll! Kram på er alla
0 kommentarer

Promenad

Ikväll tvingade Josefin ut mig på en liten promenad .... Den var välbehövlig! 

Hade ju bestämt mig för att rensa den dagen Jesper flyttat ut ... Har börjat lite smått men himlar vad trögt det går. Är för tillfället i den never ever ending story ... typ klädkammaren .. puh ..

Det lär dröja innan den blir färdig för himlar vad jag har svårt att slänga men lite saker har i alla fall åkt och en hel del ligger på hallgolvet och funderar vart de ska hamna :o) Nu däremot ger jag upp för ikväll för jag är som vanligt trött som bara den. Men fint och rymligt lär det bli då jag fått ordning på lägenheten ... eller i alla fall lådor och skåp :o)

Sov så gott ni jag kallar mina vänner
1 kommentar