Fy tusan


Fy tusan vad arg och ledsen jag blir på människor som snackar om sånt de inte har den blekaste aning om. Kan säga att många års frustration och ilska har nu fått utlopp och just nu är jag helt likgiltig hur det slutar för det får räcka nån gång!


0 kommentarer

Morsdag

Vilken jäkla morsdag det blev. Ungarna fick åka iväg till deras mormor själv för att äta middag, eftersom jag åkte på/fortfarande har en jädrans migrän. Det roliga med det hela är att när jag ligger för mycket vilket jag i stort sett gjort hela dagen får jag värk i kroppen, så nu har den börjat jäklas också ... Å på nått underligt sätt så trodde jag att jag skulle få ett mail av en viss person där han grattade mig på morsdag ... men varför skulle jag få det. Jag är ju inte mor till hans barn precis. Fy tusan vilken jäkla dag ... Hoppas den är över snart så att det blir en ny dag.

Men vill i alla fall gratulera min kära mor och alla andra mödrar på morsdag och hoppas att ni har haft och fortsättningsvis har en underbar dag. Kram på er alla ♥

P.s Fick i alla fall pizza från mamma och chokladmousse från grannen Jenny så det blev en mumsig morsdagsmiddag till slut :o)


0 kommentarer

Det bara fortsätter ....

Hörde för en stund sedan att min yngsta lillasyster gifte sig igår. Det skulle vara hemligt och bara den närmsta familjen skulle veta nått .. man kan undra vart jag och Jeanette hör .... Jag är verkligen glad för hennes skull att hon har hittat en man som Alexis för han verkar vara en kanonkille. Blir bara så ledsen över den totala brist på familjekänsla som finns på/från pappas sida. Hade jag inte skickat ett sms till min styvmamma på morsdag så är jag inte så säker på att jag skulle fått veta nått på ett bra tag. Kan ju lugnt påstå att migränen som jag har idag knappast blev bättre av denna brist av respekt från pappas sida.

Jag och min syster och våra barn har aldrig varit intressant för pappa vilket han överfört på mina yngre systrar. Ja vi är vuxna och ska kunna ta saker men det gör ont när ens pappa eller hans "nya" familj knappast bryr sig. Det är så lätt att sluta med både det ena och det andra när det gäller oss och frågan är om han slutat med det när det gäller hans andra barn också ....

Det var liksom droppen att höra att bara "närmsta familjen" ..... Det gjorde ont!
2 kommentarer