Oro

Känner mig orolig! Igår skickade jag in enkäten som jag svarat på och ett brev till försäkringskassan. Dels är jag nu orolig för att de inte ska få det i tid eftersom det tagit mig flera dagar bara att samla ork till att fylla i den och dels för att jag är rädd för den utredning av min arbetsförmåga som skall göras. Jag vet inte varför jag tar ut saker i förskott men jag är så himla orolig att de ska bedöma att jag inte får den tid jag behöver för att komma tillbaks till heltid på arbetet. Men det är ju inte bara det. Det är ju liksom mitt liv det handlar om. Jag vet inte hur jag skulle kunna arbeta heltid i dagsläget. Fritiden och jobbet skulle med högsta grad bli drabbade och jag vill framåt, inte bakåt. Jag är trött redan nu som det är och vill inte att det ska bli värre. Men måste försöka intala mig själv att inte tänka på det och låta det ta min energi. Jag vet ju faktiskt inte förrän det är gjort eller ett beslut har tagits.
 
Lägger upp en gammal bild på mitt underbara barnbarn så att jag avslutar inlägget med något bra 😍❤️
 
0 kommentarer

Avicii

Igår när jag satt på Dire Straits Tribute nåddes jag av nyheten att Avicii påträffats död under fredagen. Jag kan inte påstå att jag är överförtjust i housemusic men gillar verkligen en hel del av hans låtar/musik.
 
Det som däremot gör att jag väljer att skriva ett inlägg om honom är för att jag idag tittade på hans dokumentär och blir förfärad att inte någon satte stopp när han så många gånger både visade tydligt och sa att han inte mådde bra. Människor som jobbade omkring honom som brydde sig mer om pengar och framgång än hans välmående. Som mamma gråter jag för att hans föräldrars skull (vilket jag inte förrän idag visste vem det var) då de förlorat sin son i så tidig ålder. Vilken oro de måste ha känt då han mådde som sämst. Han hade hela livet för sig och det var väl bara ca 2 år som han hann ta det lugnt från rampljuset. Jag vet inte hur han dog men det hade nog inget som helst att göra med hans tidigare mående utifrån det man kunnat utläsa från tidningen men det är högst tragiskt.
 
Önskar i alla fall att hans psykiska ohälsa blivit uppmärksammad och de i hans närhet lyssnat mer. Vi som medmänniskor har ett ansvar anser jag. Psykisk ohälsa är inte att leka med och det krävs så mycket för att återhämta sig om man någonsin gör det. Men är det ingen som lyssnar, bryr sig eller stärker en i sitt beslut som i hans fall att sluta, blir det svårare. Man får hoppas att han mådde bra efter sitt beslut och att han var lycklig till slutet. 
 
Vi har förlorat ett musikaliskt geni, föräldrarna ett barn som var älskat. Glöm aldrig vad som är viktigast i livet. För mig är det självklart hälsan före framgång som kan ta död på glädjen inom en, vilket det tydligt gjorde för honom tidigare. En väldigt stark dokumentär som får mina mammakänslor att explodera. Ett vackert slut på duken men inte slutändan. 
 
Vila i frid Tim
 
 
0 kommentarer

Dire Straits tribute

Jag, Tomas och syrran hade en riktigt bra fredagkväll. Mat på O'learys och sen musik på Idun. Förra söndagen var det det såpbubblor i taket och igår var det läcker ljusshow. Stora kontraster men vackert på olika sätt 😃 Vi lyssnade på Dire Straits Tribute och gitarristen var GALET duktig. Dock kom jag ihåg att jag egentligen inte tyckte Dire Straits var bra förr för de hade så långa låtar och mycket gitarrsolon men kunde uppskatta det betydligt mer i vuxen ålder 😂 Insåg även att jag nog bara kände igen typ fem låtar och det var säkert bara de jag lyssnat på i min ungdom. Men som sagt uppskattade det riktigt mycket nu så det blev väldigt trevligt. Sen att jag kunnat ta mobilen av kvinnan som satt framför och slängt den i väggen är ju en annan sak. Blir så jäkla störd på de som tar fram mobilen i ett på såna här saker. Snacka om att förstöra upplevelsen för omgivningen då det hela tiden lyser upp som en stark lampa framför en i mörkret. Om hon hade filmat ok men damen valde att snapchatta och vara inne på Facebook minst 7 ggr per låt så tack för det ... PUCKO! Men i det stora hela var det superbra 👌👍🎙️🎼🎸🎹
 
 
 
0 kommentarer