Godmorgon fredag!

Fredag äntligen och efter arbetsdagen är jag ledig till onsdag då mitt jobb har stängt klämdagar. Gråter inte! Underbart! Flera dagars "tystnad"! Flera dagars lugn och ro! Inga småkillar som slamsar! Ja som ni förstår är det lite rörigt på min arbetsplats just nu och jag längtar efter lite ledighet för att slippa ifrån. Det ska bli så galet skönt 😁
 
Ha en underbar fredag och helg!
 
 
0 kommentarer

Kränkande eller i alla fall jäkligt låg nivå på skämten

Insåg även idag att vi är en avdelning fullt med människor som anser att det är ok att kränka varandra på olika sätt. Man tror att man skojar med varandra och andra men inser inte att man går över gränsen. Det är faktiskt skrämmande. Vill inte bidra med nått sånt så även jag måste tänka till gällande vissa saker men på den låga nivå vissa är på skulle jag aldrig sänka mig. 
 
Varför är man inte bara snäll mot varandra och skojar på en normal nivå? Vill man inte ha det bra själv och att även andra har det bra? Jag kanske är superkänslig och har inte samma humor eller så är jag bara för gammal för att fatta det roliga men nä det går över gränsen ibland. Finns det liksom inga som helst spärrar. 
 
 
 
0 kommentarer

Panikångest delux

Fick panikångest delux idag på jobbet... Yippi.. Precis det man vill 😕 Det var egentligen inte för nått jättejobbigt men det fick bägaren att rinna över då jag redan är jätterolig för arbetsförmågeutredningen som försäkringskassan ska göra. Det ordnade sig men tycker det känns jättejobbigt att jag reagerade över huvud taget men det liksom bara kom. Så jag har gråtit och gråtit och gråtit och där emellan haft svårt att andas. När det väl lugnade ner sig blev jag toktrött och huvudvärken kom som ett brev på posten. Har egentligen inget minne över vad jag gjort idag men arbetsdagen gick och har nu sovit en stund för skulle aldrig kunnat hålla mig vaken. Tur att jag inte hade några planer. Däremot vaknar jag med värk i varenda fiber i kroppen och till och med ont i halsen. Tänk vad kroppen reagerar till följd av en kraftig ångestattack. Känner mig helt utslagen. Jag misstänker verkligen att det var en reaktion på det som komma skall då jag har en förmåga att ta ut saker i förskott. Sen avskyr jag att det händer på jobbet inför kollegor. Förnedrande men men det är bara att bita ihop och hoppas att det ALDRIG händer igen.
 
 
0 kommentarer