Vackert väder

Vilket underbart väder det är!! Efter jobbet var jag tydligen helt slut för jag sov sammanlagt två timmar. Sen har jag suttit ute med några av grannarna och surrat samt tagit en kort promenad. Hade ont i benen hela tiden så idag var det ingen höjdare på så sätt, men det är ju ändå skönt.

Nu blir det soffläge framför tv:n innan det är dags att sova. Det är bara 5 arbetsdagar kvar innan semestern .. Oj vad jag längtar! Hoppas på fint väder i fyra veckor då :o)

Sov gott mina vänner
0 kommentarer

Tredje trevliga kvällen ....

Ja så blev det en tredje trevlig kväll ... på raken :o)

Jag promenerade till Åsa där vi satt en stund .. lagomt så att jag hann med en kall öl sen promenerade vi vidare till Gamlia tillsammans med hundar, Linnea och Quinn och tittade på veteranbilar. Solen sken och det var varmt och skönt så det kunde inte annat än att bli trevligt. 

Jag mår så bra av denna underbara värme och de härliga promenaderna som rensar huvudet och får ordning på bilarna i rondellen

Några av de fina fordonen som fanns att beskåda

0 kommentarer

Trevlig kväll igen :o)

Efter jobbet blev det middag och en powernapp innan det var dags för en långpromenad. Idag gick Åsa med mig och det blev en promenad på 1½ timme. Vi hamnade sen på hennes altan med ett glas rosévin och efter det bjöd Quinn på Pimm's ... en vanlig sommardrink från Storbritannien. Väldigt mumsig .. måste prövas igen. Nu sitter jag framför tv:n och lyssnar på September som sjunger på Allsång på Skansen ... väldans bra.

0 kommentarer