Maria

Idag har alla vi som heter Maria namnsdag ☺Grattis till oss! Har fått fina blommor i namnsdagspresent och det var trevligt så tack för det. 
 
För övrigt har heeeeeeela dagen tillbringats på jobbet, ätit kinamat eller rättare sagt slängt i mig den, stövare som man är, och nu ligger jag nyduschad i soffan och funderar över om jag ska orka kliva upp och hämta boomfilten. Kvällen kommer att tillbringas i soffan och förhoppningsvis håller man sig vaken nån timme till. 
 
 
 
0 kommentarer

Bortbjuden

Blev bjuden på middag ikväll. Väldigt skönt så här på en fredag då man är trött efter en arbetsvecka att bara få komma och sätta sig vid ett dukat bord. Det bjöds på tonfisklasagne och det var riktigt gott fastän jag var lite skeptisk då jag först hörde vad det skulle bjudas på ☺
 
Helt klart en rätt jag kan tänka mig igen
 
(Just den här bilden är lånad från nätet)
0 kommentarer

Sluta!

Vaknade nyss av en underbar ångestattack ...  vilket härligt sätt att vakna på 😕 Huvudet värker och jag känner en enorm oro i hela kroppen. Sluta!!!
 
Måste tänka på annat ... det är fredag idag och veckan har gått snabbt och det är bra. Det är Camilla som har fredagsfika på jobbet idag och det är himla bra. Bjuden på middag ikväll så jag slipper laga mat och det är också bra. Det är snart mars och då är ju våren snart här och det är bra. Ska träna i helgen vilket är bra för både kropp och hjärna = bra. Början på den här årsboken har varit sisådär så jag måste se till att resten blir BRA. Skärpning! 
0 kommentarer