Bra dag

Gårdagens vemod var som bortflugen när jag vaknade i morse. Härlig promenad med lillhjärtat (har 2 stycken 😊) på morgonen i bra väder vilket förvånade mig då det skulle regna idag. Inte världens varmaste dag men det var en fin dag med solglimtar som värmde hjärtat. 
 
Ogräsrens runt stenarna som jag gruvat mig för att ta tag i men i ett huj var det gjort och så fint det blev. Bilen blev städad så det slapp jag göra själv 👍👌❤ och sen har det pågått lite smårens i badrumsskåpen. Tänk det rensades då jag flyttade in den 20 augusti förra året och ändå kunde jag få bort en del igen. 
 
Första delen av säsong 7 av Game of Thrones visades på en kanal som jag har. YES YES YES!!! 😊 
 
Håller nu tummarna för fint väder imorgon så kanske vi kommer oss iväg till stranden! 
 
 
P.s jag trivs jättebra i lägenheten har jag insett ännu mer nu 😍😃
0 kommentarer

Jäkla gissel

Utmattningssyndrom är ett jäkla gissel och jag vill så gärna att någon ska trolla bort det. Har mått så bra i två veckor och idag är det bara platt pannkaka. Ont i huvudet, vemodig och trött. Har varit och lyssnat på musik och ätit ute ett par kvällar vilket även innebär en hel del människor och ljud runt omkring mig som jag inte är van vid och fastän jag mår så bra av att göra såna saker så blir jag bara så slut på efteråt och nu känns det bara som om det blev för mycket denna vecka. Egentligen har jag ju inte gjort nått speciellt men det lilla påverkar mig så mycket. 
 
Ja ja jag får ta det och imorgon blir det en väldigt lugn dag med lite städ om det finns energi. Inte slå på sig själv utan bara stanna upp och erkänn känslan som den är. Imorgon är en ny dag ❤
 
 
0 kommentarer

Lördag och sol

Igår njöt jag mest hela dagen av det underbara vädret och på kvällen blev det en räkmacka på Sjöbris. Rackarnas gott! Före 21.30 hade jag blivit hämtad, köpt gotta på godishuset och tagit en promenad med Marre så det var helt ok att somna strax efter 22.00. Jag och Tomas har sagt att vi måste träna oss på att vara vaken längre än det och igår sa vi godnatt en minut över och då har man ju varit vaken längre 😂😂😂😂 Ja vi är ju inte helt normala 😂😂 Rätt så charmiga och men väldigt trötta människor 😎
 
Mår väldigt bra just nu och tror det är en kombination av ledig från jobbet och en massa meditation och fokus. 
 
Senare i veckan blir det Sörmjöle och det ser jag fram emot och hoppas på fint väder men det blir bra vilket som 😊👍
 
 
0 kommentarer