Julen är över

Så var julen över för det här året och det gick ju bra. Det blev dyrt stressigt och mycket mat som vanligt men det var väldigt trevligt :o)

Idag har vi flängt omkring på affärer men Jesper, Judith och Josefin ... Ibland kan man undra om sonen är riktigt som han ska ... idag hade han överskottsenergi som hette duga :o)

När vi kom ner på stan var det bara jag, Tomas och Josefin och då passade vi på att lämna igen lite smått och gott som inte passade eller som inte funkade. Sandra mötte upp och gick med oss på stan ett tag och följde med oss på Bishop där mat och dryck imundigades. Träffade även Kicki och systeryster som hade tagit hål i näsan ... det vill vi också :o)
0 kommentarer

Fullt upp ...

Idag har det verkligen varit fullt upp. Smart som man är hade jag handlat all mat igår på morgonen så idag blev det pyssel, besök hos älskade mormor, lagt ut julmat till fåglarna och en hel del annat. Men det har gått bra och jag är glad att maten var inköpt med tanke på hur många människor som har varit i farten idag. Har till och med hunnit förbereda dukningen så att jag kan tänka på annat imorgon :o)Har ett jättefint paket här bredvid mig på sängen av min älskling som jag ska få öppna på morgonen. Det ska bli så himla roligt att han kommer efter att han firat och umgåtts med hans barn på förmiddagen, för de ska till mamsen över middagen.  Nu ar det i alla fall dags att sussilussa för jag vill vakna upp och öppna paketet :o)

GOD JUL ALLA MINA VÄNNER OCH KRAM PÅ ER SOM FÖRTJÄNAR DET ;o)


2 kommentarer

Jullunch

Idag vankades det jullunch på jobbet ... MUMS säger jag bara :o)

Men det bästa var att träffa alla efter att varit hemma i tre veckor. Det blev glada miner, kramar, julklappar och en MASSA surr .... såååååååå trevligt ♥

Nu är jag trött som bara den men oj vilken härlig dag jag har haft!

Kollegor ..... NI ÄR BÄST! :o)
0 kommentarer