Vilken helg!

I helgen har det varit fullt upp med en massa trevligheter. I fredags stack vi till Vindeln där Mats Byström hade ställt till med Snickarpub - HUR TREVLIGT OCH MYSIGT SOM HELST. Det hade han verkligen lyckats med så det blev en väldigt trevlig kväll ... Ångrar att jag inte tog med kameran så att ni kunde få se hur fint han hade det.

På lördagen sprang vi omkring (eller vi sprang inte utan tog det bara lugnt) på stan och köpte kläder till Tomas och en del andra pryttlar. Han har ju faktiskt gått ner en massa kilo och då behöver garderoben förnyas. Skulle också vilja förnya garderoben och gå ner i vikt ... ser mörkt ut gällande båda sakerna. Lunch intogs på Bishop tillsammans med mamma. Hon åt en supergod kantarellsoppa samt bröd med västerbottensostsmör och vi tog en pubtallrik som vi delade på och till det drack vi en god öl.

På kvällen var det dags för Tanias 30 års fest och den kan jag lugnt säga blev lyckad. Vilken partystämning alla var i. Goda tilltugg, tårtor, bra musik och glada människor och dryck till självkostnadspris. Så roligt vi hade!!!!!

Här kommer några bilder från hennes fest som jag snott av Sandra från hennes blogg http://fotofjanten.se/
5 kommentarer
Annika

Trevligt med ett nytt inlägg :) Ni verkar ha haft en kanonhelg. Nu har jag räknat ut vem han är också ;) Kramiz

Susanne

Nyfiken ... Vem gissar du på? :o)

Susanne

Eller det är ju klart ... Du har ju varit in på Sandras blogg :o)

Annika

Precis! Och jag vet vad han heter också, även i efternamn. Kalla mig "Detektiv-Annika", hahahaha ;)

Susanne

Hahahaaa ... Du är duktig du :o)