Min rädsla

Min största rädsla är att jag eller nån jag älskar inte vaknar upp efter natten eller råkar ut för någon olycka eller sjukdom. Ännu mer fruktansvärt vore det om hårda ord eller ledsamheter innan förekommit. 
 
Jag älskar mina barn och barnbarn, Marre inräknat där och skulle kunna gå genom eld för deras skull och om jag kunnat skulle jag ge dem världen. De betyder allt ❤
 
Konstiga funderingar men under förra helgen var det minst två som dog i sömnen som jag hört talas om. Tänk så hemskt om någon i deras närhet inte fått säga det som behövs. 
 
Inte bra att fundera över sånt här innan det är dags att sova för nu lyckades jag få dödsångest också 😞 Men slutsatsen är att jag vill leva ett bra liv och vara en bra människa och älska och se det fina i min omgivning och få mina barn att känna att de alltid är älskad av mig. Jag har kanske inte varit den bästa mamman eller farmorn men jag hoppas de vet att de är mitt allt. Jag vill leva fullt ut och göra gott eller så gott jag kan. Ett aningens rörigt inlägg men det behövde ut ur mitt huvud.
 
 
0 kommentarer