Årets sista dag

Jaha då var det dags för den sista dagen detta år, 2012. Året har verkligen varit upp och ner och jag har faktiskt varit rätt så arg på endel personer. Jag ska verkligen gå in i det nya året 2013 med glädje för det är ett helt nytt år med helt tomma blad som jag kan fylla med en massa roliga, trevliga, kärleksfulla, spännande ... ja egentligen med vad som helst. Förmodligen kommer det att hända en del tokerier också men jag ska försöka ta dem med en klackspark. Jag kan ju bara försöka göra MITT bästa att vara en bra mamma, en bra särbo till min älskade Tomas, en bra kollega, en bra vän, en bra släkting .. Ja helt enkelt en bra medmänniska som gör gott för både andra och mig själv.
 
Det har varit mycket som varit bra detta år också vilket jag inte kommer att nämna här men alla som står mig nära ska veta att de är guld värda och jag är så glad att jag har så fin familj, vänner och kollegor. Fast det allra bästa i slutet har nog varit lilla Marre som ger oss så otroligt mycket. Våran egna lilla duracellkanin ♥ Synd bara på allt tok som blev runtomkring ... Hoppas det nån gång lägger sig.
 
Önskar er ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR!
 
 
P.s Lova att le mycket nästa år ... Man blir så mycket lyckligare om man möter någon som ler mot en fastän man inte känner den personen, skratta mycket för då lever vi mycket längre. SPRID GLÄDJE ♥ det ska i alla fall jag försöka göra ... påminn mig gärna om jag verkar ha glömt ..... ;o)
 
2 kommentarer