Korvkurs

Jag gav Tomas en korvkurs på Hansens charkuterie när han fyllde 50 år i december och igår var det dags för oss att köra. Var lite nervös men det var hur kul som helst och jag tror han blev väldigt nöjd över den. 
 
Först lite info av självaste Hansen (kom inte ihåg förnamnet) sen en liten titt i lokalerna innan det var dags att bestämma kryddor och blanda ihop med köttfärsen från Spöland.
 
Knåda knåda och kalla fingrar då man använder kall färs och isbitar. Sen in i fjällster och forma till "fina" korvar. I slutet åt vi supergod korv med bröd av den korv som Hansen gjorde. Gott som bara den och trevligt surr den sista halvtimmen. Hela kursen höll på 3 timmar och vi var 9 personer och det var ett riktigt trevligt gäng så det blev några skratt 🙂
 
P.s. Jag har drömt om korv hela natten 🌭😂
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ser fram emot då dessa ska grillas. Vi fick till riktigt goda smaker 😋 
0 kommentarer